اقامت گرجستان

اقامت در گرجستان
تنها با أخذ اقامت گرجستان شما اجازه زندگی در این کشور را دارید و از تمامی حقوق شهروندان گرجی برخوردار خواهید بود بجز حق رأی دادن و داشتن پاسپورت گرجی .
وضعیت مناسب در تجارت و سرمایه گذاری راحت، افراد زیادی را برای زندگی و بیزنس به این کشور سوق داده است.
از طریق روش های زیر شما می توانبد اقامت گرجستان را دریافت کنید:

 

أخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری
با سرمایه گذاری 300000 دلار شما می توانید اقامت دائم گرجستان را دریافت کنید، فقط در نظر داشته باشید که خرید خانه سرمایه گذاری محسوب نمی شود چراکه شما در این کشور باید نقش سرمایه گذار را داشته باشید و این مبلغ را صرفا در فعالیت اقتصادی صرف کنید.

 

أخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در گرجستان
اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت یکی از رایج ترین روش های دریافت اقامت این کشور است.با حضور در ساختمان قارچی (جاستیس هوس) که برای انجام امور مهاجرین بنا شده است فقط در یک روز کاری با ارائه مدارک انجام می شود.

مدارک لازم جهت ثبت شرکت و استارت بیزنس شما :

برای أخذ اقامت از طریق ثبت شرکت داشتن  شروط زیر الزامی است:
دایر بودن دفتر کار واقعی
استخدام حسابدار گرجی
پرداخت به موقع مالیات با مبلغ تعیین شده از سوی دولت گرجستان

پرداخت هزینه های قانونی ثبت شرکت در گرجستان
آدرس دقیق شرکت
تکمیل فرم ثبت شرکت
پاسپورت با ترجمه رسمی و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه

با ثبت شرکت و فعالیت واقعی در این کشور بعد از 6 سال از شروع فعالیت شما, می توانید اقامت دائم گرجستان را دریافت نمایید.

 

أخذ اقامت از طریق خرید ملک در گرجستان
شما می توانید حداقل با خرید ملک مسکونی به ارزش 100000 دلار آمریکا بدون نیاز به ثبت شرکت و پرداخت مالیات اقامت گرجستان را دریافت کنید و اقامت تا زمان مالکیت شما سالانه تمدید می شود و بعد از 10 سال می توانید اقامت دائم گرجستان را دریافت کنید.

در نهایت مژده به سرمایه گذاران ثبت شرکت:

شما فقط به فقط با ثبت شرکت می توانید رستوران، کافی شاپ، کافی نت و … را راه اندازی کنید و نیاز به پروانه و مجوزهای پر دردسر را ندارید.

 

أخذ اقامت از طریق تحصیل
با تحصیل در گرجستان شما می توانید اقامت این کشور را دریافت کنید ولی در صورتیکه به هر دلیلی انصراف بدهید یا اخراج شوید اقامت شما باطل است و باید این کشور را ترک کنید.
تحصیل در گرجستان برای شهروندان گرجی رایگان است ولی برای خارجی ها مشروط به پرداخت شهریه سالیانه می باشد.

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در گرجستان حدود 3000 یورو در مدت 4 سال می باشد.
هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در گرجستان حدود 4000 یورو در مدت 2 سال می باشد.
هزینه تحصیل در مقطع دکترا در گرجستان حدود 5000 یورو در مدت 5 سال می باشد.

مدارک لازم جهت ثبت نام در دانشگاه های گرجستان به شرح زیر می باشد:
اصل مدرک دیپلم، ریزنمرات، گواهی تحصیل، مدرک پیش دانشگاهی، بیوگرافی، شناسنامه و کارت ملی، عکس رنگی، گواهی تندرستی، گذرنامه
لازم به ذکر است تمامی مدارک باید با ترجمه رسمی و مهر دادگستری و وزارت امورخارجه باشد.

قابل توجه متقاضیان اقامت تحصیلی, مدرک تحصیلی 5 دانشگاه گرجستان در وزارت علوم ایران مورد تایید است:
1- Apolon kutateladze state academy of arts
2- Ivan Javakhishvili Tbilisi state university
3- Sarajishvilitbilisi state conservatoire
4- Technical university Tbilisi
5- Tbilisi teavhing university

 

أخذ اقامت از طریق اذدواج
اذدواج با گرجی ها اقامت گرجستان را بهمراه خواهد داشت، فقط باید آگاه شد اذدواج صوری کارساز نخواهد بود چراکه بررسی و کنترل دستگاه های قضایی گرجستان براحتی این موضوع را عیان می سازد.
در صورت تداوم اذدواج واقعی اقامت دائم گرجستان قطعی است.

 

مزایای اقامت گرجستان
بهره مندی از شرایط و حقوق شهروندان گرجی با توجه به تحریم های ایران، برگ برنده شماست.
با توجه به اینکه گرجستان در حال رسیدن به استانداردهای لازم برای پیوستن به اتحادیه اروپا می باشد داشتن اقامت قانونی و مجوز ورود به این کشور همطراز با کشورهای اروپایی خواهد بود.

طبیعت بکر و زیبا، آرامش بی نظیر، بافت تاریخی، هوای تمیز، آلودگی کم در گرجستان را نمیشه نادیده گرفت و در جذب افراد برای اقامت تاثیر زیادی داشته است.
گرجستان تنها با داشتن 4 میلیون جمعیت در فضایی آرام و بدون استرس حاشیه امنی برای آینده محسوب می شود.

آپ دیت ترین سیستم های آموزشی منطبق با استانداردهای آمریکا واروپا در گرجستان دایر است .
با داشتن اقامت گرجستان برای خرید خودرو و ملک می توانید وام دریافت کنید.

گرجستان یازدهمین کشور امن جهان بشمار می آید و به دلیل امنیت بالا مورد توجه افراد زیادی برای زندگی و بیزنس قرار گرفته است.
با اقامت گرجستان، دریافت ویزای شینگن و تردد در اروپا در مقایسه با ایران پروسه بس راحتتری است .

و با گرفتن پاسپورت گرجی شما برای ورود به کشورهای اروپایی نیاز به اُخذ ویزای شنگن نخواهید داشت چراکه شهروندان گرجی بدون ویزا شنگن در اروپا تردد می کنند.

 

شرایط لازم جهت أخذ اقامت دایم گرجستان
اقامت دایم گرجستان به این معنا است که شما می توانید برای همیشه در این کشور زندگی کنید، کار و تحصیل داشته باشید.

طبق قوانین دایر در این کشور فقط افراد با شرایط زیر می توانند اقامت دایم گرجستان را دریافت کنند:
1. هر فرد خارجی که با یک گرجی اذدواج کند
2. هر فرد خارجی که 5 سال متوالی کارت اقامت خود را تمدید کند همراه با حضور دائم در یک بازه زمانی در این کشور

لازم به ذکر است که با توجه به خیلی مسایل امنیتی و حاص، همچنین با در نظر گرفتن خیلی فاکتورهای ظریف این زمان ها در خصوص افراد مختلف متغیر است.

شرایط أخذ پاسپورت گرجستان
برای دریافت پاسپورت گورجی شرایط زیر الزامی است:
تمدید متوالی کارت اقامت بمدت 5 سال، اذدواج با گرجی، آشنا بودن به زبان گرجی بصورت خواندن و نوشتن، حضور مستمر 3 ساله در خاک گرجستان، آشنایی با تاریخ و جغرافیا کشور گرجستان، تأیید توسط 2 نفر گرجی.

 

نکات مهم در خصوص أخذ اقامت در گرجستان

شهروندان خارجی که با اقامت موقت بمدت 6 سال متوالی در گرجستان زندگی کرده اند، می توانند تحت شرایط خاص و در طول مدت زمان متغیر برای هر فرد اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.

با أخذ اقامت گرجستان علاوه بر خود شخص، اعضای خانواده (همسر و فرزندان) نیز می توانند کارت اقامت دریافت کنند و همانند خود شخص بعد از 6 سال اقامت دائم این کشور را دریافت خواهند کرد.

گرجی های ایرانی که در منطقه فریدان ایران یا فریدونشهر ساکن هستند می توانند شهروند گرجستان شوند.

ورزش کاران بین المللی که در سطح المپیک یا مسابقات جهانی مدال کسب کرده اند، پس از تست کامل در فدراسیون و ارائه مدارک لازم قادر به دریافت پاسپورت گرجی خواهند بود.

بیشتر بخوانید